dėkuj už trasas
Buvau ąžuolyne kelis kartus, šiaip visai patiko. Kai dar tešlų netiek buvo tai patiko per nedidelius kalniukus palei šlaitus prasilėkt ar šiaip pavažinėt. Įkalnės mačiau neprastos, bus proga pasitreniruot. Naujokas esu tai dar sunkiai kylu, dažniausiai užkyla priekis arba ratas prasisuka ir tenka nušokt neišlaikius pusiausvyros. Lampėdžiuose irgi greitų tiesiųjų su nedideliais pakilimais yra, visai įdomu prasilėkt, tik kad žmonių daugoka būna dienomis. Įkalnės irgi geros, į kaikurias netokias stačias dar užkylu, bet į kitas jau niekaip. Ne tai, kad jėgų nėra, bet kaip jau minėjau - stengiesi minti tolygiai, nei per greit nei per lėtai, svorį paskirstai daugmaž taip, kad nekiltų priekis ar neprasisuktų ratas, bet visvien taip atsitinka anksčiau ar vėliau. Matyt praktikos stoka ;] arba padangas reik keist (dabartinės maxxis ranchero, sukibimas geras tik per smėliuką ar akmenukus, kietą paviršių. Va ant šlapios žolės ar tešlų ar kaip jau minėjau minant į statesnį kalną - slysta).
P.s. tų žemėlapių nelabai suprantu. Atsidariau googlemaps ir tuos žemėlapius kur davėt, tai +- suprantu kur kas, nuvykęs irgi randu tam tikras atkarpas, bet išsilaikyti trasoje nenuklystant į šoną sunku. Va pvz.: lampėdžiuose kai važiavau, tai radau porą atkarpų pagal žemėlapį, ir dviračių vėžių, kuriomis vėliau ir sekiau, tačiau vistiek pasiklydau
na nieko, svarbiausia bent jau radau vietų kur galima pasitreniruoti ar šiaip pasivažinėti, to man ir reikėjo ;]
P.S.S. gal atsirastų daugiau naujokų, važinėjančių tik pirmas dienas miškuose? Ar šiaip važinėjančių lėtesniu tempu (kad ir aš spėčiau
)? O tai buvau kažkada su forumiečiais iš gerasdviratis.lt tai gana greit "iškritau", na visgi pirmas važiavimas buvo tokiais keliais