Sveiki, velomanų puslapyje esu naujas vartotojas, todėl baisu kažką sumaišyti ar ne taip parašyti

Neseniai teko proga įveikti maršrutus Domeikava - Birštonas - Trakai - Vilnius (~164km, aplinkeliais, važiavimo išėjo apie 9 valandas, kelionė ~11val), bei Domeikava - Klaipėda (~217km, A1 autostrada, važiavimo išėjo kiek mažiau nei 10 valandų, kelionė ~11val 30min). Keliavau vienas, vieną dieną viena kelionė, kitą - kita. Sumaniau, kad būtų įdomu pabandyti dar didesnio atstumo kelionę, o dar įdomiau jeigu kas nors ir prisijungtų!
Preliminariai galvoju apie maršrutą Domeikava (Kaunas) - Panevėžys - Ryga - Parnu (Estija), ~420km, su nakvyne Rygoje. Per pirmąją dieną reikėtų įveikti ~240km, antrąją jau liktų mažiau - ~180km. Dėl maršruto, jo sąlygų ir ar apskritai juo galima važiuoti dar reikėtų pasitikslinti, tačiau maršrutas atrodo įveikiamas! O taip pat "pakilimą" į kalną rašo viso labo 415 metrų. Išvažiavimą norėtųsi planuoti kažkurį
rugsėjo savaitgalį, sakykime išvykti 14 dieną (penktadienį), o grįžimas išeitų autobusu 16-ą dieną (sekmadienį) iš Parnu. Žinau, kad dirbantiems būtų keblu prisijungti, nes ir išvykti penktadienį reiktų ne per vėlai(geriausia iki anksti popiet), ir grįžimas sekmadienį nusimatytų labai vėlyvas,
tačiau jei būtų norinčių ir galinčių prisijungti prie kelionės (sakykim, kad ir Panevėžyje), rašykite čia, ar asmenine žinute, ar dar geriau man į el.paštą girius99@yahoo.com. Aš pats studijuojantis, tačiau dėl savęs suderinsiu

. Keliese keliauti dar smagiau negu vienam