Sveiki,
smagu kad radau tokią temą. Rugpjūčio mėnesio orai mane gerokai nuvylė kaip ir manau daugelį, tad dar tikiuosi gražesnių dienų rudens pradžioje, o kad užglaistyti nusivylimą gana prastais orais labai noriu prieš šaltajį sezoną kur nors pralėkti ilgėliau nei kad tik 60-70 km., bent porai dienų, taipogi susipažinti su bendraminčiais, su kuriais galbūt kad ir kitais metais pakeliautume kur nors daugiau ir ilgiau

. Pats dar nesu turėjęs didesnių (tarkim savaitę ir daugiau laiko trunkančių) kelionių, tad šiam rudeniui siūlau savo jau patikrintą maršrutą pajūrio-žemaitijos keliais (tinkamas 2/3 dienoms/paroms, detales galima derinti):
Klaipėda - Palanga - Darbėnai (Šventoji) - S.Įpilties piliakalnis (netoliese etnografinė sodyba, puiki vieta nakvynei) - Grūšlaukė - Salantai - Plateliai (puiki proga patikrinti naujajį dviračių taką) - Alsėdžiai - Telšiai (iš čia galima traukiniu gryžti atgal į Klaipėdą arba priešinga kryptimi tarkime į Šiaulius/Kėdainius/Vilnių). Norintiems daugiau maršrutą galima tęsti.
Pats reziduoju visai šalia Klaipėdos miesto, o nuo mano kiemo yra dviračių takas sujungiantis visą pajūrio ruožą. Esant reikalui pas mane galima pernakvoti, jei kas atvyktų iš didžiosios Lietuvos

man 25 m. vienam atsibosta važinėtis, be to Lietuvoje dar daug ko nesu aplankęs, labai norėčiau suorganizuoti didesnę kelionę aplink Lietuvą, bet tai būtų tik kitais metais.