Velomanai.lt

Dviračių mėgėjų klubo forumas

Dabar yra 2024-03-28 18:34

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 296 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 2012-07-02 15:46 
Atsijungęs
Velomanas
Vartotojo nuotrauka

Užsiregistravo: 2006-08-27 17:22
Pranešimai: 824
Miestas: kaunas
neturiu as kantrybes :) organizatrius tai dirba. Bet dalyviai tai ir patys galetu pasigirti kaip jiems sekesi :)

_________________
Tas, kuris gyvenimu žaidžia, visuomet pralaimi, o kuris nemoka sau įsakyti, tuoj pat tampa vergu.

Johanas Volfgangas Gėtė


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2012-07-02 23:29 
Atsijungęs
Velomanas
Vartotojo nuotrauka

Užsiregistravo: 2008-05-06 08:55
Pranešimai: 931
Miestas: Kaunas
Skype: virgis0930
Vardas, Pavardė: Virginijus Bendoraitis
Tai štai, įvyko daug nerimo ir abejonių iš pradžių kėlęs renginukas. Kuo labiau artėjo maratono data, tuo labiau kankino nerimas, kad niekas čia nesusirinks ir niekam čia neįdomu. Tada, dėl šventos ramybės, sugalvojau registraciją ir jai einant į pabaigą, nusiraminau. Supratau, kad vienaip ar kitaip bus kokia 15 dalyvių ir maratonas tikrai įvyks. Tada beliko tik suderinti keletą organizacinių smulkmenų su Lukšių seniūnija. Kadangi seniūnas konkretus žmogus, jam daug aiškinti nereikėjo, kas mes tokie ir ko mes čia norim. Beliko pasiskambinti atsakingiems žmonėms ir viskas operatyviai buvo suderinta. Už tai labai didelis ačiū Lukšių seniūnui Vidui Cikanai ir visiems seniūnijos darbuotojams ir vietiniams savanoriams :wink: , kurie prisidėjo organizuojant šį renginį.
Kas mane labiausiai nustebino maratono dieną, tai dalyvių skaičius. Tikrai labai džiaugiuosi dėl tokio gausaus jūsų dalyvavimo. Kai kurie žmonės atvažiavo tik vienam ratukui, bet ne tai svarbiausia, svarbiausia, kad dalyvavo, dėl ko mūsų kompanija buvo tokia didelė ir graži. Toks dalyvių skaičius ir jūsų šilti atsiliepimai po maratono verčia manyti, kad ir sekančiais metais reikėtų kažką panašaus suorganizuoti.

Na ir maratono rezultatai:


Jeigu kas startavote, bet nebuvote užsiregistravęs ar išvykdami neužsižymėjote nuvažiuotų kilometrų, dėl ko sąraše atsirado netikslumų, labai prašau informuoti mane į PM ir klaidas ištaisysim. Taip pat prašau Linos patikslinti pavardę.
Iki maratono galo ištvėrė 9 dalyviai, kurie, sukdami kilometrus, kovojo ne tik su nemiga ir nuovargiu, bet juos laikas nuo laiko merkė negailestingas lietus, o keletas pateko ir į didžiulę liūtį su žaibais ir stipriu vėju. Kaip matote iš rezultatų lentelės, geriausiai sunkumus įveikė ir daugiausiai kilometrų nuvažiavo karboninis žmogus - Dominykas, su kuo jį nuoširdžiausiai ir sveikiname.
Dar noriu pažymėti vieną žmogų, kuris vertas didžiausios pagarbos, tai Timas P. Aš nežinau ar jis geležinis ar karboninis, bet jis tikrai nerealus. Timas važiavo su paprastu miesto dviračiu, su vidinėm pavarom. Visą laiką važiavo vienas ir laikėsi griežto grafiko, tarp važiavimų ilsėjosi, berods, ne daugiau kaip po 15 min. Pabaigoje maratono buvo nežmoniškai išsekęs ir pavargęs, bet iš paskutinių jėgų siekė savo tikslo - 400 km. Ir kaip spindėjo jo akys kai jis tai padarė. Timai - tu tikrai nerealus. Aš labai norėčiau, kad tu čia plačiau papasakotum, kaip tau sekėsi.
Kol kas daug emocijų, daug minčių, daug pamąstymų, bet esant tokiam jūsų palaikymui, aš žinau, kad kitais metais toks renginys bus ir dabar jau pradedu galvoti, kad jis taps tradiciniu.
Tad iki susitikimo kitais metais :smt006 .
Pabaigai keletas foto: https://picasaweb.google.com/1100654650 ... directlink Čia maratono pabaigoje mus aplankė Lukšių seniūnas ir keletas vietinių savanorių :wink: su šampanu. Na tiesiog gavosi gražios pabaigtuvės.

_________________
VIRGIS
vsf Fahrradmanufaktur T-500
ORBEA ONIX
ORBEA ALMA


Paskutinį kartą redagavo schumis 2018-05-31 15:20. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2012-07-03 00:34 
Atsijungęs

Užsiregistravo: 2010-05-16 16:26
Pranešimai: 9
Virgio prašymu trumpai parašau.

Iki tol asmeninis rekordas buvo 320 km per 20h Klaipėda-Vilnius su dar senesniu dviračiu irgi vidinėm pavarom. Norėjau pravažiuoti šiame maratone 6*60 km ratus, bet antram-trečiam rate įvyko kažkoks lūžis ir pradėjau važiuoti greičiau. Supratau, kad jei tokį tempą laikysiu, galiu įveikti ir visus 7 ratus. Miegoti jau iš anksto žinojau, kad nemiegosiu. Kad vienas važiuosiu irgi supratau, kai Virgis parašė siūlomą tempą ir grafiką. Dar tikėjaus, kad bus tas berniukas su MTB, bet ar taip ar taip daugiausiai vienas važiuoju tolimas distancijas ir prie važiavimo vienam esu daug labiau pratęs nei prie važiavimo grupėj (nors, aišku, suprantu, kad fiziškai yra lengviau grupėje minti). Dėl pertraukų. Žinojau, kad labai svarbu reguliariai ilsėtis. Turėjau tris taškus, kuriuose stodavau trasoje:
- išvažiavus iš Kriūkų stotelė
- miškas už Pavilkijo (kol šviesu ten stodavau greitai pakelėj prisirinkti žemuogių, veikdavo kaip dopingas :))) paskaitykit knygą apie mūsiškį ultra bėgiką Piotrą Silkiną. Jis bėgdamas kas 5 km pastoviai putino uogas valgo, tai man su žemuogėm buvo labai netikėtas atradimas). Dar truputį nukrypsiu. Pas tą patį Silkiną knygoje radau labai gerą patarimą, kaip reikia išlaikyti motyvaciją darant tą patį per tą patį per tą patį. Piotras yra 1000 mylių bėgimo pasaulio čempionas. Tą 1000 mylių jis nubėgo per 12 parų su kažkiek valandų. Esmė, kad tas mylias reikėjo "rinkti" paprastam stadione, Australijoj. Tai Piotras turėjo tokią artimųjų mantrą ir žinodavo už kurį iš artimųjų dabar bėga ratuką. Nepamenu eiliškumo, bet ten buvo žmona-vaikai-anūkė ir t.t. Tai su šiuo maratonu man gavosi labai panašiai. Kiekvieną didįjį ratą važiavau už vieną brangų žmogų (išskyrus pirmąjį, kuris apskritai apšilimui buvo), tas tikrai įkvėpė ir suteikė daugiau jėgų (o ir minčių pagalvot vienumoj).
- stotelė tik įvažiavus į pagrindinį 140 kelią link Šakių.
Gavosi daug trumpesni sustojimai pagrindinėje "bazėje", nes viskuo puikiai pasirūpino palaikymo komanda (Saule, ačiū tau). Ir viduj buvo labai užsivedęs motoras, kad negaliu atsipalaiduoti, kol nepravažiuosiu tų 400. Netgi pamenu, kad stebėjausi naktį kaip čia kiti namo išvažiavo arba miegot nuėjo :).
Važiuojant 5 ratą, po trumpo sustojimo pradėjo labai skaudėti dešinę koją, tas sutrukdė pravažiuot 7 ratus ir gale teko minti mažuosius, kad surinkti atstumą. Bet padarė ištvermės iššūkį dar sudėtingesnį ir sukėlė daug vidinių diskusijų - ar verta, kokio velnio čia tą sveikatą eikvoju ir t.t.
O smagiausia dalis buvo paskutiniai maži ratukai. Buvo likę 8 (nes 6 dideli yra 360 km, tai dar reikia 8 po 5 km). Keturis šiaip ne taip pravažiavau ir sustojau pailsėti "bazėj". Tada prasidėjo ta smagioji liūtis, mano būsena buvo toks sumišęs drebulys nuo šalčio ir nuovargio su pastoviais smiginėjimais ir išsijunginėjimais. Aprimus lietui, išvažiavau tuos 4 paskutinius praminti. Labai save raminau, kad jau tuoj tuoj viskas pasibaigs, tuoj palįsi po šiltu dušu ir galėsi eiti švarus miegot iki pirmadienio ir myniau. Minu antrą ratą, o tada atlekia Saulė su mašina ir sako: "tau užtenka 2 ratų, organizatoriai skaičiuoja po 61 km didžiuosius". Pamenu, kad nenulipau nuo dviračio, suku ratus aplink mašiną ir kartu skaičiuojam, kad jei skaičiuos po 61, tada man vis tiek reikia įveikti 3 mažus (366 km + 7*5km). Pats buvau išmatavęs pirmą ratą, kad 61,5 km. Saulė nuvažiavo paklaust, kad gal po 61,5 km, o aš supratau, kad net ir tada dar reikia vis tiek +1 km numinti (369 km + 6*5=399 km) ir baiginėdamas mažąjį ratuką pasukau Šakių pusėn ir gerokai ten pavažiavau, kad turėčiau tą 1 km atsargai.
O paskui finišas. Dušas. Lova.

Manau, kad čia tinka ir svarbi priešistorė. Pamenu, kai velomanai pirmą kartą važiavo 400 km, tai apie tai išgirdau radijo reportažą. Labai užskaičiau tada jus visus. Supratau, kad esam artimos sielos. Tik neturėjau nei dviračio tokiam reikalui (ir dabar neturiu), nei maniau, kad sugebėčiau tokiu tempu važiuoti. Tas magiškas skaičius labai suveikė ir šiam maratone. Labai norėjau 400 km ir negaliu pasakyti kodėl.

Ir apskritai sunku yra atsakyti į tą klausimą "kodėl". Nėra čia paprasto atsakymo.
Ir apie dviratį negaliu atsakyti kodėl neturiu plentinio.

Greičiausiai pats svarbiausias suvokimas per ir po maratono buvo, kad aš ir kūnas esu viena. Seniau būdavo, kad "kūnas serga", "kūnas nenori keltis" ir t.t. Dabar pajutau tokią daug didesnę vienybę. "Aš pavargau, bet noriu minti toliau". "Taip, jaučiu, kad man skauda, bet prižadu sau tinkamai pasiilsėti". Tikrai nebuvo maratonas pagal tą posakį "mind over matter". Nenorėjau "įveikti savęs", "pakilti virš skausmo" ir pan. Norėjau toks koks esu ir su pagarba sau ir kūnui, kokį turiu, nuvažiuoti kuo toliau. Ir bent šiai dienai tai man atrodo labai svarbu.

Gavosi netrumpai, bet kad jau paprašė org. komitetas, tai negalėjau neparašyti :).

Sėkmės visiems. Susitiksim dar kur nors!

_________________
Panther Prolog
Panther TK-3


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2012-07-03 01:14 
Atsijungęs
Velomanas
Vartotojo nuotrauka

Užsiregistravo: 2006-08-22 20:00
Pranešimai: 2125
Labai graziai parasiai, dziaugiuosiu su tavim ...

_________________
Geriau uždegti bent vieną žvakę, negu keikti tamsą...


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2012-07-03 07:38 
Atsijungęs
Vartotojo nuotrauka

Užsiregistravo: 2010-05-23 23:03
Pranešimai: 441
Miestas: Vilnius
Pagarba visiems dalyviams, labai smagu skaityti komentarus dalyvavusių asmenų. Pavydžiu jums tos ištvermės ir ryžto. Tikiuos kada nors ir aš išmėginsiu ką nors panašaus.
Dominykai, kur tavo pasipasakojimas?
p.s. kabinu Jums Ąžuolo vainikus :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2012-07-03 09:27 
Atsijungęs
Velomanas
Vartotojo nuotrauka

Užsiregistravo: 2006-09-29 14:52
Pranešimai: 415
Miestas: Vilnius-Marijampole
Timi, spaudziu tau desine ir zaviuosi tavo pasakojimu. Beskaitydamas prisiminiau kaip pats kazkada pirma karta myniau is Vilniaus i Marijampole su sulankstomu dviratuku arba kaip per liuti vidury nakties vaziavau namo is Lenkijos. Pojuciai turbut buvo panasus, tik motyvacija kita - pasiekti namus.
Sio 24 val. maratono ispudis - buvo lengviau nei tikejausi. Seniau daugiausia per diena buvau nuvaziaves apie 250 km, tai dabar turejau tiksla pravaziuoti bent 300, kuri pasiekiau su kaupu. Pirmus 3 ratus pralekiau su vejeliu kartu su grupe. Vaziuojant galvoje sukosi mintis "kaip ilgai islaikysiu toki tempa, ar nenuses visiskai batareika", bet jegu uzteko. I ketvirta rata isvaziavome trise- Virgis, Leonas ir as. Jautesi pirmu triju ratu nuovargis, todel paleidau kompanionus ir toliau myniau vienas savo tempu. Atvaziavau visai nedau atsilikes. Buvo jau po vidurnakcio ir pavalge suguleme numigti. Turbut butu buve labai sunku keltis, bet jau kuris buvau pazadintas vieno knarkaliaus ir galvojau, kad jau geriau mint pedalus, nei klausytis knarkimo. :) Atsikeleme Virgis, Jovis ir as apie puse 4 ir ir netrukus ismyneme. Sis ratas man buvo sunkiausias. Skaudejo rankas ir sedimaja, rubai dregni, visur tvyrojo rukas. Atvaziaves i baze gavau didele porcija makaronu, kuri suteike jegu tolimesniam vaziavimui. I sesta rata isvaziavome trise, bet netrukus Jovis atsiliko ir likome dviese su Virgiu. Si karta Virgis nesidraske ir leido man vaziuot priekyje savo tempu. Man isijunge "antras kvepavimas" ir vaziuoti daresi vis lengviau. Septintame rate vaziavo Dominykas ir keli zmones, kurie per nakti miegojo ir buvo pailseje. Andrius palaike tempa nedaug mazesni nei maratono pradzioje, bet turbo makaronu deka nebuvo sunku sedeti ant rato. Smagu uzbaigima sugadino prapliupusi liutis, kurios pati smarkuma teko pralaukti Lekeciu parduotuveje, o likus 4 km iki bazes, nuleido padanga ir mintyse pasakiau "nu ir nafig". Laiko dar buvo siek tiek like, jegu vaziuoti taip pat, bet nebenorejau slapioje pakeleje uzsiimt kameros keitimu ir issikvieciau technine pagalba. :)
Kaip jau rasiau, rezultatu esu visiskai patenkintas. Dabar zinau savo galimybes ir kitais metais, jei tik busiu tokios pat formos, bandysiu nuvaziuoti daugiau.


Paskutinį kartą redagavo Evaldas 2012-07-03 10:58. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2012-07-03 09:59 
Atsijungęs
Velomanas
Vartotojo nuotrauka

Užsiregistravo: 2009-10-13 21:56
Pranešimai: 217
Miestas: Kaunas
Per pabaigtuves Lukšių seniūnas paklausė: "ko reikia dviratininikui?". Atsakymų buvo įvarių, bet mačiusi tokį renginį "iš vidaus" jau antrą kartą, galiu tvirtinti, kad be dviračio dar labai svarbu vidinė stiprybė. Jūs visi nerealūs, tokiais ir linkiu išlikti :) .

P.S. Kadangi tarp makaronų virimo, kiek pavyko, rinkau km., tai nepykit, bet taip užkabino, kad kitais metais, jau turbūt makaronų nebevirsiu :oops: . Teks tartis su Jovaldo ir Timo antrom pusėm, kurios visą parą buvo puiki palaikymo komanda.

Dar kartelį didelis DĖKUI VISIEMS dalyvavusiems!

_________________
Ką gali vienas žmogus duoti kitam be šilumos lašo? Ir kas gali būti daugiau už šilumos lašą? E. M. Remarkas


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2012-07-03 11:38 
Atsijungęs
Velomanas
Vartotojo nuotrauka

Užsiregistravo: 2006-08-27 17:22
Pranešimai: 824
Miestas: kaunas
Sveikinimai visiems pakovojusiems su savimi :smt006 Jus tikri saunuoliai!
Sunkiausia viso sito reikalo dalis ir yra tada, kai jau nebegali, save itikinti, kad gali dar truputi :)
Taip , Jolanta, kabina tas pedalu sukimas, ypac kai ant spidometro pamatai trizenklius skaicius, o paskutinioji dar neatejo :D
o, beja, zinot koks pasaulio rekordas per 24h? - 850km (tik vaziuota buvo treke) :mrgreen:

_________________
Tas, kuris gyvenimu žaidžia, visuomet pralaimi, o kuris nemoka sau įsakyti, tuoj pat tampa vergu.

Johanas Volfgangas Gėtė


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2012-07-03 11:40 
Atsijungęs
Velomanas
Vartotojo nuotrauka

Užsiregistravo: 2008-04-15 12:16
Pranešimai: 2731
Miestas: ...dabar Vilnius, sekantis...
Vardas, Pavardė: Kęstas
romenas rašė:
Savęs išbandymas - 24 valandos maratono http://drg.lt/index.php/sportas/7327-sa ... atono.html

_________________
Kęstas.
Kyla problemų forume? Jų sprendimas čia: FORUMO TAISYKLĖS :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2012-07-03 14:18 
Atsijungęs
Velomanas
Vartotojo nuotrauka

Užsiregistravo: 2008-04-15 22:56
Pranešimai: 218
Miestas: Kaunas
Skype: jovis_j
Vardas, Pavardė: Jovaldas Januskevicius
Aš šiaip nepratęs dalintis savo vidiniais išgyvenimais, bet šį syki ir man norisi pasidalinti savo pojūčiais :wink:

Berods 2010 metais pradėjau skaitinėti forumą ir mane labai užkabino 500 km važiavimas, aš tada su dydeliu "baltu" pavydu skaičiau ir mintyse man jau dėliojosi mintys " ... ir aš bandysiu kažką panašaus kai būsiu pasiruošęs ... " ...
Šitam važiavimui ruošiausi. Pirmiausia susidariau planą ir tiesa pasakius buvau nustebęs kai Virgio pasiūlytas planas buvo labai panašus į mano sugalvotą. Tada supratau, kad mąstau teisingai. Viena iš plano dalių buvo nekreipti dėmesio į siūlomą 30 km/h vidutinį greitį ir važiuoti savo greičiu palaikant vidutinį pulsą apie 125-130. Tam reikalui paskutines dvi savaites važinėjau didesnius atstumus laikydamas pulsą planuotoje zonoje ir skaičiavau koks vidutinis greitis, bei kiek km įmanoma nuvažiuoti. Todėl mano planuojami 450 buvo ne šiaip sau :D

Prasidėjo važiavimas.:
1 Ratas. Pirmiausia suveikė jaudulys, adrenalinas ir dar kažkas ir 2/3 pirmo rato pralėkiau ne pagal planą. Tada iš kažkur sugrįžo sveikas protas, kad planuotas vidutinis pulsas yra iki 130, o ne 156 :D. Grįžau vienas.
2 Ratas. Pradėjau su Dainiumi. Nu galvoji dabar nelėksim, bet vėl kažkas suveikė ir ratas buvo gan dideliu tempu, kas smarkiai iškrovė batarkes ir privertė rimtai susimąstyti apie tai, kad čia tik pradžia.
3 Ratas. Važiavau su Romenu ir labai džiaugiuosi, kad važiavau su juo. Važiavom ramiai pagal pradžioje planuota pulsą apie 122-128. Per tą ratą aš ir atsigavau ir pailsėjau ir pakroviau batarkes, bei supratau, kad tai yra tas tempas kuris man leis važiuoti visą likusį laiką. Didelis dėkui Romenui už jo kompaniją ir priverstinį plano laikymąsi ;). Šiame rate supratau, kad man geriau važiuoti vienam arba su panašaus pajėgumo važiuotojais ;)
4 Ratas. Ketvirtą ratą jau važiavau protingai, tik dėl kažkokių neaiškių priežasčių neveikė pulsometras, bet pagal simptomus pulsas buvo teisingose ribose. Didesnę rato dalį važiavau vienas tai buvo įdomu nes jau buvo pats vidurnaktis, sutikau keltą miško gyventojų. Ačiū Romenui už jo paskolinta GALINGA prožektorių. Po šio rato galvojau ilgai netinginiausiu ir važiuosiu, bet visi miegantys ir knarkiantys mane sugundė prigulti.
5 Ratas. Po poilsio padariau pirmą rimtą klaidą. Išvažiavau su trumpomis kelnėmis, kas labai skaudžiai atsiliepė jau ir taip pradėjusiems skaudėti kelių sąnariams. Važiavom trise su Virgiu ir Evaldu.
6 Ratas. Išvažiavom su Virgiu ir Evaldu, bet greit nuo jų atsilikau. Nenorėjau daugiau kankinti sąnariu. Taip pat pradėjo reikštis nuovargis. Pulsas nekyla vos 115, o kojos jau sunkiai dirba ... ypač į įkalnes ;).
Rezultatu esu patenkintas, plano beveik pavyko laikytis. Kitą kartą tikrai nenukrypsiu nuo plano.

Aš kaip ir Timas turėjau savo motyvacijos priemonių kaip sukti ratus ir nepalūžti psichologiškai. Iš esmės pasidalinau trasą į trumpesnes atkarpas pirmas tikslas Kriūkai, antras Pavilkijo sankryža (šita atkarpa 11 km, bet man buvo pati ilgiausia), trečias tikslas išvažiavimas į 140 kelią, naujo asfalto pradžia 140 kelyje ir ženklas 4 km iki Lukšių. Koncentruodavausi į tai kaip pasiekti artimiausią tašką, pasiekus jį pasidžiaugdavau, kad jau turiu tarpini finišą, po to kitas naujas tikslas ir taip po truputi į priekį. Kai paskutiniuose ratuose sunku buvo važiuoti į Mikytų įkalnę skaičiuodavau iki 100 su mintimi, kad negaliu atsipalaiduoti kol nesuskaičiuosiu iki 100, o to šimto užtekdavo įvažiuoti į įkalnę, jei būtų neužtekę bučiau skaičiavęs iki 120 ir panašiai, čia aš sau nustatydavau ribą iki kurios negaliu palūžti ;)
Nu ir pabaigai noriu padėkoti Virgiui, Jolantai jų giminėms ir visai Lukšių bendruomenei už organizavimą šiltą priėmimą ir išlydėjimą.
Ypatingai noriu padėkoti Simonai (mano antra pusė) kuri virė, laukė, palaikė ir tepė visokias skaudamas vietas eteriniais aliejais ... jos indėlis čia turbūt didžiausias :*
Noriu padėkoti visiems dalyviams kurie buvo kartu ir palaikė, bei padėjo siekti, kad ir kuklaus, bet asmeninio rekordo ;).

Ačiū visiems!!!

_________________
Fuji Sunfire 1.0
Trek 1.7


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2012-07-03 21:07 
Atsijungęs
Vartotojo nuotrauka

Užsiregistravo: 2010-11-07 22:18
Pranešimai: 24
Miestas: Plentas
įdomu skaityti Jūsų komentarus,.. et gaila praleidau tokią progą išbandyti save. Jei tik kada kartosite tokį reginį būtinai dalyvausiu. Nors tą dieną kaip tik pramyniau 120 km :) tik gerokai kitais keliais :) matau yra kur tobulėti, tad svarbu nesustoti :)

_________________
Discover Freedom
Max įveikta įkalnė 2,4 km virš vandens lygio, Max speed 65-70 km/h


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2012-07-03 23:02 
Atsijungęs
Velomanas
Vartotojo nuotrauka

Užsiregistravo: 2009-05-06 13:41
Pranešimai: 281
Vardas, Pavardė: Einoras
Del Domo net neabejojau,tik vis masciau per kiek valandu susks 500km-supper,sveikinimai!!! Bet i Lietuvos MTB 24h gal i soslo nelysk,bekonkurencijos sumintum,leisk kitiems pasidziaugt:)


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2012-07-14 19:12 
Atsijungęs

Užsiregistravo: 2012-07-07 21:38
Pranešimai: 79
Miestas: Vilnius
Vardas, Pavardė: Tomas
Ne nu jūs nerealūs :DD


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2012-07-14 22:02 
Atsijungęs

Užsiregistravo: 2009-05-03 22:40
Pranešimai: 144
Miestas: Vilnius
Vardas, Pavardė: Reamens
535km/24h=22.29km/h

Osom....pagarba.

_________________
pasukus ratą matosi, kad neidealiai jis apvalus, bet vis tiek dėl truputi didesnio apvalumo tiek daug pinigų daugiau reikia sumokėti?


Į viršų
 Aprašymas  
 
StandartinėParašytas: 2013-03-01 21:39 
Atsijungęs
Velomanas
Vartotojo nuotrauka

Užsiregistravo: 2008-05-06 08:55
Pranešimai: 931
Miestas: Kaunas
Skype: virgis0930
Vardas, Pavardė: Virginijus Bendoraitis
Kadangi buvo duotas pažadas ir šiemet tai pakartoti, tai niekur nesidėsi, pažadus reikia vykdyti :) . Viskas būtų gerai, tik kad šiemet labai daug renginių skirtų dviratininkams ir labai sunku rasti tam tinkamą datą. Praeitais metais renginys buvo paskutinį birželio savaitgalį, tai manyčiau, kad tradicijų reikia laikytis. Kitos datos dar galėtų būti: birželio 8,9 d.d. arba Liepos 6,7 d.d.
Maratonas vyktų ten pat, kaip ir praeitais metais: http://www.bikely.com/maps/bike-path/24 ... trasa-nr-2
Besiruošiantys dalyvauti, ką galvojate dėl datos?

_________________
VIRGIS
vsf Fahrradmanufaktur T-500
ORBEA ONIX
ORBEA ALMA


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 296 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 25 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007

Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj skaitliukai