Kaip ir kiekvienais metais draugai organizuoja ramų, šeimynišką, porelišką, relaksišką pasivažinėjimą iš Klaipedos i Pervalka ir atgal.
Kviečiame!
ESMĖ
2012m. gegužės 4-6d. visi mylintys Neringą, aktyvų gyvenimą ir dviračius kviečiami prisijungti prie jau 6-ojo „dviračių žygio: smiltynė - pervalka - smiltynė“ dalyvių!
Kaip visada stengsimės palepinti dalyvius ne tik maloniais potyriais gamtoje, bet ir mūsų vietinės virtuvės atradimais.. Plačiau apie tai skaitykite meniu skiltyje..
PROGRAMA
Startuosim gegužės 5d. 12.15. prie senosios perkėlos Smiltynėje. Keltas iš Klaipėdos senosios perkėlos išplaukia 12.00. Daugiau informacijos apie keltą rasite čia:
http://www.keltas.lt/ Jei atvyksite automobiliu, prie Klaipėdos senosios perkėlos rasite saugojamą automobilių aikštelę. Čia peršokę ant dviračių pasieksite kitą krantą ir kartu su visais dalyviais keliausite į Pervalką.
Jei dviračių neatsivešite ar tiesiog neturite, vila baldininkas juos išnuomos už 35Lt. vienai dienai. Dviračius į Smiltynę pristatysime nemokamai!
DĖMESIO - DIDYSIS ŽYGIO PASIŪLYMAS: atvykite į Pervalką jau gegužės 4d. ar dar anksčiau ir penktadienine vakariene bei šeštadienio rytine kava ar arabata pavaišinsime nemokamai (apie šio pasiūlymo smulkmenas skaitykite meniu skiltyje)! Šeštadienį ryte nuvažiuosite arba mes Jus nuvešime (nemokamai) į Smiltynę automobiliu ir prisijungsite prie visų žygeivių.
Pervalkoje visus šiltai priimsime viloje baldininkas, įsikūrusioje ant Kuršių marių kranto. Apartamento nuoma, pritaikius pavasarinę nuolaidą, vienai nakčiai tekainuos 120 - 200Lt.
Dėl kambario ir dviračių rezervavimo kreipkitės tel.:8-686-53506 arba el.paštu:
info@vilabaldininkas.lt Išankstinė rezervacija būtina! Daugiau informacijos apie vilą baldininkas rasite čia:
www.vilabaldininkas.ltNa o sekmadienį po pusryčių pajudėsite atgal – Smiltynės link... Neskubėdami, aplankydami Negyvąsias kopas, Juodkrantę, jūrą... Klaipėdą pasieksite sutvirtėjusiais kūnais, švariomis mintimis...kaip naujai gimę...
Kuršių nerijos ir vilos baldininkas garso takelis - neringa fm.
Klausykitės internete -
www.neringafm.ltMENIU
PENKTADIENIO VAKARIENĖ - VYNO VAKARAS
visus atvykusius penktadienį vaišinsime užkandžiais prie vyno:
***paštetu, tepamu ant naminės duonelės,
***pomidorų karpačiu pašlakstytu ypač grynu alyvuogių aliejumi, pabarstytu šviežiai maltais pipirais ir šviežiais baziliko lapeliais,
***gražgarščių salotomis su parmos sūriu ir raudonaisiais pipirais...
ŠEŠTADIENIO PUSRYČIAI
kava ar arbata Jūsų kambaryje bus patiekta visiems pageidaujantiems..
ŠEŠTADIENIO VAKARIENĖ - SVEIKAS MENIU
pervalkos rugštynių ir dilgėlių sriuba, išvirta tik iš daržovių, lapelių bei prieskoninių žolelių...
burokėlių salotos jokiu būdu nevirtų!!! su graikiškais riešutais, pagardintos šviežiomis citrinų sultimis ir ypač tyru alyvuogių aliejumi.. jei tokių dar neragavot, tikimės būsite maloniai nustebinti... tiekiamos su namine rugine duonele.
morkų salotos. šios daržovių karalienės supjaustytos ploniausiais šiaudeliais, apibarstytos moliūgų sėklomis ir pagardintos česnaku, citrinų sultimis bei nuostabiausiu ypač tyru alyvuogių aliejumi...tinkamos valgyti su ta pačia mūsų tradicine namine duonele...
arbata jau visiems ankščiau dalyvavusiems puikiai žinoma pervalkos žolynų žolynėlių... o pirmąkart dalyvausiantys turės progą paragauti
ŠEŠTADIENIO VAKARIENĖ - VYRŲ MENIU
pupelių sriuba su jautienos faršu, morkom, bulvėm ir kitais rimtais priedais, verčiančiais vyrus prie šios sriubos lėkštės įsipilti stiklą alaus...mmm...
paukštiena kepta ant laužo...paskaninta kmynais, alyvuogių aliejumi, rozmarinu, česnaku bei pervalkoje augusiais raudonėliu bei čiobreliais...valgoma rankomis su bendraminčiais besišnekučiuojant...ech...
ryžiai tiekiami su imbierų padažu gali būti ir pagrindiniu patiekalu, ir garnyru...
daržovės kokių tik žemė duos tądien bus patiektos šviežios ir gardžios!
gira iš mūsų naminės duonos pagaminta kvapni ir gaivi...
alaus
)) vyrai visada žino patys iš kur gauti
P.S. pervalkoje jau prekiaujama ir gyvu alumi!!!
SEKMADIENIO PUSRYČIAI
ant laužo kepta kiaušinienė dviračių žygio klasika, be kurios neįsivaizduojamas sekmadienio rytas...
grožio košė grožio – reiškia be pieno, be druskos ir be cukraus, pagardinta cinamonu arba rozmarinu. Visi norintys tikrai turės galimybę paskaninti košę pienu, sviestu, cukrumi ar uogiene..
pervalkos sumuštinukai: naminė duona+sviestas arba be jo+pomidoras+šviežiai malti pipirai...mm...
vaisiai kokių tik rasime, visus ir patieksime:)
arbata arbata arbata šildo mus visada:)
kava pagaminta šveicarišku kavos spaudimo aparatu, su pieno puta, be pieno, su cukrum, be cukraus...kokios paprašysite, tokios pagaminsime:)
meniu kaina
Šeštadienio vakarienė ir sekmadienio pusryčiai vienam žmogui kainuoja 30Lt.
Daugiau "snukiaknygėje"
https://www.facebook.com/events/263665560391257/